Familie Hoorn op de hei in Hilversum anesthesie Mercy Ships bellen blazen2 Patient2 patient4_v2 rij patienten
Naar school

Naar school

Yinthe en Tijmen gaan aan boord met plezier naar school. Ziehier, het resultaat van Social Studies. Het tijdvak? De Oudheid! Een stadsplattegrond van een zelfbedachte Romeinse stad en een masker van een Egyptische farao.

Ze krijgen op de Mercy Ships Academy les van een vaste leerkracht én veel verschillende vakleerkrachten voor bijvoorbeeld gym, muziek, beeldende vorming, computervaardigheden, 'life skills' (sociaal-emotionele ontwikkeling). De schooldag start om 8:00. Om 10:00 hebben ze pauze, eten ze hun fruit en spelen ze tot 10:25 op dek 11, het speeldek. Het tweede deel van de ochtend duurt tot 12:00. Dan gaat iedereen naar huis om te lunchen. Wij eten lekker in onze 'cabin' en kijken daarna het Jeugdjournaal. Om 12:50 lopen de kinderen weer richting school. De schoolmiddag duurt tot 15:20. Als Yinthe en Tijmen thuiskomen eten en drinken ze wat en gaan dan aan de slag met hun huiswerk. Gelukkig is er daarna nog tijd genoeg om te spelen voor én na het avondeten. 

Mocht je een kijkje willen nemen bij Yinthe en Tijmen op school, kijk dan dit filmpje. Dan krijg je een beetje een idee waar ze les krijgen.

26-10-2023 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl