Familie Hoorn op de hei in Hilversum anesthesie Mercy Ships bellen blazen2 Patient2 patient4_v2 rij patienten

Familie Hoorn

Huh? Wat zijn jullie nu precies aan het doen?

Erik Jan, Rhodé, Yinthe en Tijmen (alias de familie Hoorn) leven en werken op het grootste ziekenhuisschip ter wereld, de 'Global Mercy' in Afrika.

Erik Jan is anesthesioloog. "Ik ben na mijn specialisatie blijven werken in het Amsterdam UMC. Daar heb ik mij toegelegd op anesthesie aan kinderen. Die ervaring komt uitstekend van pas aan boord van Mercy Ships. Daarnaast heb ik mij beziggehouden met het onderwijs aan specialisten in opleiding en had ik een managementtaak. Aan boord zal ik de functie Anesthesia Supervisor krijgen. Een mooie rol waarbij praktische vaardigheden, management en opleiding allemaal bij elkaar komen. De afgelopen jaren ben ik meerdere malen voor een korte periode aan boord geweest. Elke keer als je aan boord komt, valt de dankbaarheid van de patiënten, en de impact die een operatie op iemand kan hebben weer op."

Rhodé heeft ervaring in het onderwijsveld. "Kijken naar de wereld om je heen, de verhalen erachter ontdekken én aandacht voor de rol die kinderen en jongeren zelf kunnen spelen. Dit zijn belangrijke thema's in de lessen over erfgoed die ik mocht maken en uitvoeren. Ongetwijfeld zullen er aan boord werkzaamheden zijn die goed aansluiten bij mijn kennis en ervaring."

Yinthe en Tijmen zullen een enthousiaste aanwinst zijn voor de community. Aan boord gaan ze naar de internationale school.  

We willen het voorbeeld van Jezus volgen, en meewerken aan hoop en genezing.

Huh? Maar wat is Mercy Ships dan precies?

of

Nu al een vet verhaal, ik wil dit ondersteunen!

 

Maak je website met Websitemachine.nl