Familie Hoorn op de hei in Hilversum anesthesie Mercy Ships bellen blazen2 Patient2 patient4_v2 rij patienten

Ondersteun ons

Ondersteun ons

Als je in de kracht van gebed gelooft, zouden we het fijn vinden als je ons avontuur, de mensen die we ontmoeten en de organisatie meeneemt in je gebeden. Wij zijn als medewerkers aan boord bij Mercy Ships, vrijwilliger. Zolang we daar werken hebben we daarom geen inkomen, en zijn we (deels) afhankelijk van giften.

We zijn op zoek naar in ieder geval 100 mensen die ons op verschillende manieren willen ondersteunen. Een zogenaamde 'Club van 100'.

Wil je ons (maandelijks) financieel ondersteunen? Klik dan HIER, waarna je naar de website van Mercy Ships wordt geleid om je gift in orde te maken.

Ook kan je zelf (periodiek) geld overmaken, het bankrekeningnummer + onze persoonlijke code voor giften is:

IBAN: NL 75 ABNA 0411 4677 78

t.n.v.: Mercy Ships Holland

o.v.v.: 4840 Hoorn

Het geld dat wij ontvangen, gebruiken wij onder andere voor levensonderhoud, verzekeringen en bijvoorbeeld reizen van en naar het schip. Voor een uitgebreide verantwoording kun je altijd contact opnemen met ons, of onze penningmeester.

Mercy Ships is een ANBI instelling en een CBF erkend goed doel.

 

 

Thuisfrontcommisie

Ter verdere ondersteuning hebben we in Nederland 5 mensen om ons heen verzameld die ons helpen bij allerhande zaken, waaronder communicatie, gebed en financiële verantwoording. Samen met hen hebben we bijvoorbeeld onze begroting opgesteld. Zij zijn voor ons het eerste aanspreekpunt. Via mail zijn ze goed te bereiken! Voor meer informatie over de thuisfrontcommisie klik hier.

Maak je website met Websitemachine.nl